Sport

Recordaantal deelnemers tijdens 15e Biddle Survivalrun

KOOTSTERTILLE – Over minder dan een week is het eindelijk zover; de 15e Biddle Survivalrun gaat van start! De intensieve voorbereiding van de run is al enkele maanden in volle gang. Vanaf eind januari is ‘de bouwploeg’ elke zaterdag en de laatste week voor de run aan het bouwen aan de hindernissen. Dit jaar zal er een recordaantal van 1500 deelnemers aan de start verschijnen. Zij zijn in ieder geval verzekerd van een 12 kilometer lang uitdagend parcours met in maar liefst 55  hindernissen.

Stichting Survival Kootstertille is vereerd dat zij dit jubileumjaar het open NK RUC toegewezen hebben gekregen, de meest uitdagende survivalcategorie waarin deelnemers met verschillende achtergronden, dus zowel wedstrijdlopers als recreanten, tegen elkaar kunnen strijden om de nationale titel. Net zoals het voorgaand jaar start de run weer bij het multifunctioneel centrum met een aangepaste route, die zowel voor de lopers als de toeschouwers veel vermaak biedt.

Daarbij lijken op het moment van schrijven de weersgoden het evenement goed gezind. De organisatie hoopt daarom zondag niet alleen de deelnemers te verwelkomen, maar ook minstens zoveel toeschouwers. Wij nodigen u daarom ook van harte uit om de lopers komende zondag aan te moedigen. Tot op het parcours!

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button