Sport

Release presteert prima op eigen concours

DOKKUM – Zaterdag 27 juni organiseerde Release i.s.m. de NBTA haar concours in De Doelstien te Dokkum. Maar liefst 31 optredens van de 155, waren van Release.

Nadat het concours officieus geopend werd met een pomponshow door vier stoere en terecht met een medaille beloonde leerlingen, werd na opening door wedstrijdleider Kees Regoort begonnen aan een succesvolle concoursdag voor Release.

Alle deelnemende teams van Release eindigden op de eerste plaats. Zo haalde het Twirlteam 72,5 punten, het Showteam 73,5, het  B-peloton 64,1, het A-peloton 67,2 en het in oktober aan het EK deelnemende Exhibition Team maar liefst 74,8 punten.

Gouden medailles waren er voor Ketsia Gruintjes, op zowel het onderdeel Twirling 1 Baton Juvenile Beginner, als op het onderdeel Solo Dance Twirl Juvenile Beginner, Fiona Dorenbos op het onderdeel Twirling 1 Baton Juvenile Intermediate en het tweetal Emmaly Bakker en Marije Kok op het onderdeel Duo Twirl Junior Intermediate.

Zilveren medailles waren er voor Jeska Leistra op het onderdeel Kids Twirl PeeWee, Fiona Dorenbos op het onderdeel Solo Dance Twirl Junior Intermediate en Samantha Gjaltema op het onderdeel Solo Dance Twirl Senior Intermediate.

Bronzen medailles waren er voor het ook nog eens met een promotie naar Twirling 1 Baton Junior Intermediate beloonde debuutoptreden van Emmaly Bakker, voor Rensja Adema op het onderdeel Kids Twirl Juvenile en voor Marije Kok op het onderdeel Solo Dance Twirl Junior Intermediate.

Als vereniging voelde Release zich zaterdag een winnaar door het prima verlopen concours.

Release wil dan ook alle vrijwilligers die zaterdag hebben bijgedragen aan het tot een succes maken van ons concours, enorm bedanken voor hun bijdrage en alle deelnemende leden en instructrices Durkje Sijtsma en Jelly Wiersma feliciteren met de prima optredens.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button