HoofdnieuwsRegionaal

Rode Kruis dringend op zoek naar vrijwilligers

KOLLUM – Nu verschillende crisis-noodopvanglocaties in Fryslân de periode van opvang hebben verlengd, heeft het Rode Kruis grote behoefte aan vrijwilligers met een EHBO-diploma of BIG-registratie. Mensen die een EHBO-diploma of BIG-registratie hebben en zich als vrijwilliger willen inzetten bij de opvanglocaties kunnen contact opnemen met het Actiecentrum van het Rode Kruis Dictrict Fryslân.

Het Actiecentrum is tijdens werkuren te bereiken via 058 213 04 01. Buiten werkuren kunnen geïnteresseerden contact opnemen via 06 23 77 32 74. Het Actiecentrum is ook per e-mail te bereiken via [email protected].

Mensen die geen EHBO-diploma of BIG-registratie hebben, maar zich wel als vrijwilliger in één van de opvanglocaties willen inzetten, kunnen zich inschrijven op ready2help.rodekruis.nl. Ready2Help is hét netwerk voor hulpbereide mensen die waar nodig willen helpen.

De oproep geldt voor alle crisis-noodopvanglocaties. Het Rode Kruis zorgt voor een goede verdeling van vrijwilligers over de locaties.

Tekst: Gemeente Kollumerland

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button