HoofdnieuwsSport

Ron de Boer verlengt contract bij vv Kollum

KOLLUM – Ron de Boer en het bestuur van vv Kollum zijn een contractverlenging overeengekomen. Hierdoor zal de Boer ook het seizoen 2019/2020 de hoofdtrainer zijn bij vv Kollum. Zowel bestuur als de A-selectie van vv Kollum zijn hiermee zeer ingenomen. We kunnen hiermee verder bouwen aan de ambities en de toekomst van onze vereniging. In de paar maanden die de Boer nu werkzaam is bij vv Kollum heeft hij veel vertrouwen gewekt bij zowel bestuur als spelersgroep. Op zijn beurt is ook Ron de Boer blij met de contractverlenging. Hij heeft het naar zijn zin bij vv Kollum en ziet perspectief om de ambities van de club waar te maken. Ook assistent-trainer Berry Nieuwenhuis en teammanager Alex van der Veen verlengen hun contract.

Daarnaast is het bestuur ook een contractverlenging overeengekomen met Auke Mulder, trainer van de B-selectie. De samenwerking met de Boer verloopt uitstekend en ook hier geldt dat zowel bestuur als spelersgroep blij is met deze contractverlenging.

Voorzitter van de technische commissie Wessel van der Ploeg is blij dat we al in november duidelijkheid hebben over het komende seizoen 2019/2020 voor wat de betreft de a- en b selectie: “Doordat er in de regio al vroegtijdig de nodige trainerswisselingen bekend werden gemaakt moesten we snel handelen. En omdat zowel de technische staf als de spelersgroepen tevreden zijn waren we er ook snel uit. Dit zorgt voor rust en  continuïteit. Daardoor kan er verder gekeken worden dan alleen het huidige seizoen!”

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button