RegionaalSport

Ruime winst voor DODADO tegen WTOC

OUDWOUDE – Donderdagavond stond onder leiding van Jelle Boerema de 22e veldeditie van de wedstrijd WTOC – DODADO op het programma. Op deze mooie zomeravond was het DODADO- team met zijn vele vrijwilligers naar Oudwoude getogen.

WTOC 3 had versterking gekregen van oud-trainers van WTOC, waaronder Martin Brandsma, Henk de Boer, Jan Venema, Dries Schievink, John Hofte en de topscorer, bleek later, Roelof Rekker.

De wedstrijd was nog maar amper begonnen of daar had DODADO al gescoord door oud-Westergeester Doeke Visser. WTOC had het moeilijk met DODADO, die iedere week trainen, terwijl dat niet van alle spelers en versterking van WTOC gezegd kan worden.

Uiteindelijk moest WTOC een dikke nederlaag incasseren, namelijk 8-13, waarvan Doeke Visser zorgde voor 4 DODADO – goals.  Roelof Rekker maakte er gelukkig wel 5 doelpunten voor WTOC en was daarmee de topscoorder van de wedstrijd.

Tijdens de wedstrijd, die prima werd geleid door scheidsrechter Jelle Boerema, moest hij nog wel eens optreden door overtredingen van beide ploegen. Zo kreeg Doede van DODADO een gele kaart voor een overtreding in het strafschopgebied, dat hem erg verraste.

Na afloop kregen alle deelnemers een hapje en een drankje in de kantine van WTOC en maakte Wessel Dijkstra de definitieve uitslag bekend en reikte de behaalde beker uit aan DODADO. De grote beker was voor Roelof Rekker, die de meeste doelpunten had gescoord.

Door zowel WTOC als DODADO wordt alweer uitgekeken naar het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi in de winter in Dokkum.

Foto’s Jantsje Wiersma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button