HoofdnieuwsRegionaalSport

SC Cambuur-FC Emmen 5 juli te vv Kollum

KOLLUM – Het is alweer het 6e jaar op rij dat v.v. Kollum gastheer is voor sc Cambuur. Waar men eerder 4 keer speelde tegen de plaatselijke v.v. Kollum, is sinds vorig jaar een nieuwe trend in gang gezet en wordt er nu geoefend tegen profclubs om zo sneller op niveau te geraken. Vorig jaar werd er nipt verloren van De Graafschap en dit jaar gaat sc Cambuur het opnemen tegen aanstaande competitie genoot FC Emmen.

Voor v.v. Kollum natuurlijk weer een prachtig affiche. De club is er hartstikke trots op dat men weer zo’n mooie wedstrijd mag organiseren. Was vorig jaar De Graafschap de tegenstander, dit jaar mag sc Cambuur het opnemen tegen FC Emmen. Zij zullen elkaar niet alleen op het prachtige complex van v.v. Kollum tegenkomen, maar ook komend seizoen in de Jupiler League. Cambuur heeft namelijk een lastig jaar in de eredivisie achter de rug. De sportieve prestaties waren niet zoals voorgaande jaren, toen men met slimme aankopen en gehuurde spelers zich steeds prima op tijd veilig speelde. Dit jaar was het echter moeilijker voor de club uit Leeuwarden en dit resulteerde helaas in een degradatie naar de Jupiler League. Maar niet getreurd, Cambuur zal altijd blijven leven in Leeuwarden en omstreken en met de plannen voor een nieuw stadion, zal men snel weer een gooi gaan doen naar een nieuwe promotie naar de eredivisie.

En v.v. Kollum is er ook zeker niet minder trots op dat men voor de 6e keer op rij zo’n topwedstrijd mag organiseren. Het lijkt zowaar een traditie te worden en men hoopt dan ook dat dit evenement nog lang mag worden voortgezet. Ook hopen zij dat ook u weer in grote getale naar sportpark Baensein gaat komen. De entree prijzen zijn 5 euro voor kinderen tot 16 jaar en volwassenen vanaf 16 jaar 8 euro. Het voorverkoop adres is net zoals voorgaande jaren Tabak en Lectuurshop Hoekstra aan de Voorstraat 93 te Kollum. Om het feest helemaal compleet te maken wordt ook dit jaar de after-party verzorgd door DJ Syb, bekend van de Doelleazen!

v.v. Kollum hoopt u allen te begroeten op dinsdag 5 juli op het sportpark Baensein te Kollum om 19.30 uur.

 

Archief foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button