HoofdnieuwsRegionaal

Sing In gaat weer van start!

KOLLUM – Na een lange,warme zomer gaan we weer van start met de maandelijkse Sing In. Op de eerste zondag van oktober staan de deuren van het kleine kerkje aan de Voorstraat, de Kandelaar, weer open. Ze staan open voor alle mensen die het fijn vinden om met elkaar een uurtje te zingen tot Gods eer en tot opbouw van je eigen geloof.

De eerste sing in van en nieuw seizoen met als thema :Ik hou van God. Rondom dit thema zijn passende liederen  en teksten uitgezocht die we met elkaar gaan zingen en delen. Ook de kinderen komen weer aan bod met de speciale kinderliedjes en zij mogen de muziekgroep natuurlijk helpen met muziek maken. Op de website van de Sing In, www.singinkollum.nl is meer te lezen over de sing in maar ook over het programma van 5 oktober. Er staat een liedlijst op en linkjes naar de liederen die ook via youtube te beluisteren zijn.

We willen u en jou van harte uitnodigen voor deze Sing In. We beginnen weer om 19.00 uur en om 20.00 uur staat er een kopje koffie klaar,zodat we nog even met elkaar kunnen napraten.

 

Nog even: parkeren kan bij de RABObank en de fietsen kunnen achter in het fietsenhok worden gestald.

Sing In Kollum

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button