HoofdnieuwsRegionaal

Sint en Piet zonder staf naar Oudwoude

OUDWOUDE – Zaterdagmiddag kwamen na lang wachten Sint en Piet aan bij de speeltuin “It Itelân” in Oudwoude. De voorzitter van Doarpsbelang Aldwâld, Sjoerd Hoekstra, heette de Sint en zijn 3 Pieten van harte welkom in Oudwoude. Sint had een probleem, want zijn staf was zoek. Als de staf niet werd gevonden was Sint van plan om weer naar Spanje te gaan om een staf op te halen. De zwarte pieten en alle kinderen gingen zoeken en gelukkig is de staf gevonden. De Sint en de zwarte pieten hebben vele kinderen even gesproken en natuurlijk pepernoten gegeven.

Daarna gingen alle kinderen naar MFC Hústerwâld voor een gezellige middag met Sinterklaas en de Zwarte Pieten en De Coolkids Party. Maar voordat Sinterklaas daar aankwam hebben ze eerst nog een bezoek gebracht aan de oudste inwoonster van Oudwoude, mevrouw Attsje De Boer – de Vries. Ze is 98 jaar.

In de grote zaal van Hústerwâld was het heel gezellig. Sommige kinderen moesten even bij Sinterklaas komen, want Sinterklaas had iets in het grote boek staan over de kinderen. Er werd gedanst met de Zwarte Pieten. De Coolkids Party maakte er daarna een heel erg gezellige middag van. Aan het eind van de middag kregen alle kinderen een cadeau mee naar huis.

Foto’s en tekst: Jantsje Wiersma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button