EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Sinterklaas Braderie in centrum van Kollum

KOLLUM – Primeur in Kollum, dit jaar geen kerstmarkt, maar op vrijdag 30 november aanstaande  van ’s middags 13:00 uur tot ’s avonds 21:00 uur organiseert de Stichting APK een Sinterklaas braderie met daarom heen een aantal Sinterklaas activiteiten voor de kinderen. Wij hopen stilletjes dat ook de Sint even tijd kan vrijmaken in z’n drukke agenda om dit in Kollum mee te maken.  Naast de braderie hebben we een verkiezing en u mag het zeggen “wie van de ondernemers in Kollum heeft de mooiste Sinterklaas etalage”, u maakt kans op een leuke prijs, dus vul uw keuze in en misschien wordt u er uit geloot. Een Aktie formulier kunt invullen bij de APK stand op de braderie. Daarnaast kunt u op vertoon van een kassabon van één van de HIM winkeliers een keer gratis sjoelen. Ook hier kans op een prijs. En voor de liefhebber een workshop cadeautjes inpakken.

En voor de kleintjes onder ons, want daar is het Sinterklaasfeest toch voor, zijn er een  twee  poppenkast voorstellingen op het overdekt terras bij de Pruttelpot. We hopen ook Sinterklaas daar te kunnen begroeten. Wil je een liedje zingen voor Sinterklaas dan kan dat op de zeepkist. Daarnaast kun je deelnemen aan een aantal spelletjes die over de gehele Voorstraat verspreid zijn, waarbij een heus Pietendiploma behaald kan worden. Je ouders kunnen je op de foto zetten bv in de zak van Sinterklaas. Uiteraard wordt het geheel muzikaal omlijst door de drumband van Kollum en er zal een dweilorkest aanwezig zijn die ook de Sint sfeer zal verhogen.

Wij hopen dat jullie allemaal komen, het zou heel leuk zijn als je verkleed als Sinterklaas of Zwarte Piet bij Sinterklaas op visite zou komen. Zie voor meer informatie op www.kollumerkat.nl

 

Oproep:

Voor de braderie willen we graag een oproep doen voor standhouders om aan deze braderie deel te nemen. Deze oproep geldt ook voor hobbyisten die hun zaken te koop willen aanbieden. Mail voor informatie naar [email protected] omtrent mogelijkheden en huurprijs kraam.

 

 

 

 

 

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button