HoofdnieuwsRegionaal

Sionsberg feestelijk geopend!

DOKKUM – Een kleine tweehonderd genodigden waren, naast alle medewerkers, op vrijdag 18 maart te gast in  Sionsberg voor de feestelijke opening. Alle poliklinieken draaien intussen volop en ook de verbouwing van het anderhalvelijnscentrum Sûnenz is voltooid. Met een spetterende openingsact en een (h)eerlijke lunch werd dit gevierd.

Verschillende sprekers vertelden over hun band met Sionsberg. Zo kwamen Marga Waanders, burgemeester van Dongeradeel, Steven Hofenk, voorzitter raad van bestuur a.i. van De Friesland Zorgverzekeraar en Diana Monissen, voormalig voorzitter raad van bestuur van De Friesland  Zorgverzekeraar aan het woord.

Ook de drie eigenaren van Sionsberg, Loek Winter (DC Klinieken), Igor Tulevski (Cardiologie Centra Nederland) en Anke Huizenga (ZuidOostZorg) namen het woord. Bij alle sprekers klonk trots door. Trots over wat er in het afgelopen jaar allemaal bereikt is en trots op alle medewerkers van Sionsberg en Sûnenz. Sionsberg ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

OPEN DAG

Zaterdag 19 maart  staan de deuren van 10.00 tot 15.00 uur open voor alle belangstellenden. De medewerkers zelf laten zien wat Sionsberg te bieden heeft. Zo zijn er rondleidingen op onder andere de afdeling Radiologie, geven specialisten lezingen tijdens de college tour, kunnen bezoekers van alles laten meten en er zijn verschillende demonstraties. Kinderen kunnen geschminkt worden.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button