Regionaal

Sionsberg toegelaten als kandidaat-lid ZKN

DOKKUM – Sionsberg in Dokkum is toegelaten als kandidaat-lid van Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN). Dat betekent dat Sionsberg zich nu gaat richten op het behalen van het ZKN-keurmerk. Met dit keurmerk wordt de kwalitatief hoogwaardige en veilige zorg van Sionsberg gewaarborgd. 

Na het behalen van het ZKN-keurmerk wordt Sionsberg volwaardig lid van ZKN. “Om het keurmerk te behalen moet je aan hele strenge eisen voldoen”, aldus Peter Lalkens, financieel directeur van de poliklinieken in Sionsberg. “Dat we in aanmerking komen voor het keurmerk betekent dus dat we al heel goed op weg zijn.” Voordat een zorgverlener zich kan aanmelden bij ZKN, dient al aan een reeks voorwaarden te zijn voldaan.

ZKN-keurmerk: bewaakt het hele zorgproces

Het ZKN-keurmerk bewaakt het hele zorgproces, van diagnose tot behandelresultaat en garandeert dat het medisch personeel bevoegd is om het beroep uit te oefenen. “Het keurmerk is voor ons erg belangrijk. We gaan ons natuurlijk voor meer dan 100% inzetten om het keurmerk te behalen. De planning om het keurmerk te behalen ligt al klaar!”

“We zijn erg blij en trots dat we zijn toegelaten als kandidaat-lid van ZKN. Het is echt een erkenning voor het harde werk en de inzet van onze medewerkers sinds de herstart in 2015. We hebben vanaf het nulpunt een hele nieuwe Sionsberg opgebouwd en dat we nu kandidaat-lid van ZKN zijn betekent dat we grote stappen hebben gemaakt als het gaat om kwalitatief hoogwaardige en veilige zorg.”

Zelfstandige Klinieken Nederland

Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) is de brancheorganisatie voor zelfstandige klinieken in Nederland. Zowel klinieken die verzekerde zorg aanbieden (ZBC’s) als klinieken die niet-verzekerde zorg verrichten zijn aangesloten bij ZKN. ZKN waarborgt de kwaliteit van de aangesloten klinieken.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button