Slotminuut fataal voor WTOC

ANJUM –  In een boeiende wedstrijd waarin van alles gebeurde en mogelijk was wat voetbal aantrekkelijk maakt trok WTOC aan het kortste eind. Het begon allemaal zo goed voor WTOC In de 5e minuut verlengde Tedo de Bruin een vrije trap van Jilles Bosma en zette WTOC op voorsprong 0-1. In de 10e minuut was het alweer gelijk 1-1 Stephan Overkempe was de WTOC defensie te vlug af. Anjum nam zelfs een voorsprong. Uit een hoekschop werkte Jan Tijtsma de bal in het doel 2-1. Namens WTOC mikte Berend Jan Prins uit een vrije trap de bal via de vingertoppen van doelman Lolke Dijkstra op de kruising. WTOC bracht de stand in de 42e minuut weer in evenwicht. Een voorzet op maat van Robert Kuipers bereikte Arend Castelein met het hoofd knikte hij de bal in het doel 2-2. In de 44e minuut kwam Anjum op voorsprong. Een Anjum schot werd door Erik Bruinsma ongelukkig in het eigen doel gewerkt 3-2.

De tweede helft een WTOC dat prima voetbalde en Anjum op de eigen helft terug drong. Jilles Bosma zijn schot werd nog gestopt. In de 57e minuut was het wel raak. Tedo de Bruin stelde Jaap de Bruin in staat de 3-3 op het score bord te laten aantekenen. Het leek een kwestie van tijd wanneer WTOC een voorsprong zou nemen. Doordat WTOC aandrong was Anjum in de counter levens gevaarlijk. Geoffrie Hoiting wist enkele keren de Anjumers van scoren af te houden. In de 90e minuut viel het doek voor WTOC. Uit een vrije trap  werd de bal hoog voorgebracht en uit een kluwen van spelers was het Stephan Overkempe die Anjum aan de niet geheel verdiende 4-3  overwinning hielp. Hiermee kwam een eind aan de gelijke spelen reeks van WTOC  wel anders dan verwacht. Zaterdag de Thuiswedstrijd tegen Rottevalle.