Sport

Solisten Release presteren op concours in Menaldum

MENALDUM – Op zaterdag 14 juni deden enkele solisten van Release Dokkum mee aan een twirlconcours in Menaldum. Fardau Jorritsma wist op het onderdeel twirling 1 baton in de preteen klasse een prima derde plaats te bemachtigen met 67.7 pnt. Voor Fardau de eerste plaatsingspunten voor de voorrondes van het NK.

Fiona Dorenbos wist in de junior intermediate klasse met twirling 1 baton goud te bemachtigen met 72.7 pnt. Op het onderdeel solo dance twirl preteen beginners draaide Fleur Rosa Braaksma een prima routine wat resulteerde in een gedeelde derde plaats met 67.0 pnt. Hiermee heeft Fleur Rosa zich weten te plaatsen voor de voorrondes van het NK twirl in december van dit jaar. Eke de Vries behaalde een uitstekende vierde plaats in de categorie dance twirl junior beginners met een mooie score van 65.8 pnt.

In de junior intermediate klasse werd Marije Kok knap vierde met 72.6 pnt, Fiona Dorenbos werd zesde met 71.3 pnt. Als laatste was het de beurt aan Danique Visser op het onderdeel junior solo accessoire wist ze met haar vrolijke attributen goud te scoren met 65.2 pnt.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button