Sport

Spinning marathon voor Meckama State

KOLLUM – 1 miljoen ouderen voelen zich eenzaam. Maar jij hoeft niet machteloos toe te kijken. Je kunt iets doen. Zamel geld in om ouderen te steunen. Kom in actie, trommel je vrienden op en laat je sponsoren. Bij Sportschool PerfectFit staat 2017 in het teken van: ‘Hoe wordt ik gezond 100?’ & februari staat in het teken van Spinning, en daarom is daar binnenkort een spinning marathon. Om deze twee thema’s met elkaar te verbinden vinden zij het toepasselijk om de opbrengst te doneren, voor het organiseren van een activiteit voor alle bewoners van Meckama State.

Spinning, het moderne indoor fietsen zal op zaterdag 11 februari worden  gehouden  van 10:00 tot 17:00 in Meckama State te Kollum.Wil je mee doen  stuur dan een mail naar [email protected] of bel met 0511-402312.

Er zijn de gehele dag diverse instructeurs aanwezig die de uren zullen begeleiden.Wil je niet fietsen maar toch sponsoren breng u gift op 11 februari naar Meckamastate te Kollum.Voor meer info kijk op www.sportcentrum-perfectfit.nl

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button