HoofdnieuwsRegionaal

Start Politiek café Kollumerland woensdag 19 februari a.s

KOLLUM – Op woensdag 19 februari  en woensdag 5 maart vindt het Politiek Café Kollumerland plaats. CDA Kollumerland wil aan de hand van een aantal stellingen een debat organiseren. Met name jongeren worden uitgedaagd om mee te doen. Wie meedoet maakt kans op de debat- wisselbeker van het Politiek Café Kollumerland. Op twee prominente locaties in het centrum van Kollum en Kollumerzwaag vindt vanaf 20.00 uur een verscheidenheid aan discussies plaats met bijvoorbeeld de stelling: “Gemeenten moeten hun eigen wiet telen, zodat de overlast van drugs verdwijnt.” Een deskundige jury zal bepalen wie met de wisselbeker naar huis mag. De toegang is gratis en de koffie en thee staan klaar.

De organisatie van het politiek café is in handen van CDA Kollumerland met medewerking van de Paradiso Bar te Kollum en Café Prins te Kollumerzwaag. Voor iedereen dé gelegenheid om via discussie kennis te maken met politiek, en mee te discussiëren over actuele onderwerpen.

De eerste editie van het politiek café Kollumerland start om 20.00 u. en eindigt om 22:00 u. En vindt op woensdag 19 februari plaats in Paradiso Bar te Kollum.

Op woensdag 5 maart zal de tweede editie plaatsvinden in Café Prins te Kollumerzwaag, ook vanaf 20:00 uur tot 22:00 uur.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button