Sport

Start sponsorloop vv Kollum

KOLLUM – Op woensdagmiddag 1 april 2020 organiseren vv Kollum en sc Heerenveen een grote sponsorloop bij het Abe Lenstra Stadion. Dit wordt een unieke belevenis voor de jeugdspelers van vv Kollum (t/m O11).

Op zaterdag 29 februari gaan onze jeugdspelers van start met het zoeken van  sponsors voor de loop. Helpt u mee? De jeugdspelers kunnen sponsoren zoeken tot en met dinsdag 31 maart.  De opbrengst van deze actie gaat naar vv Kollum en wordt ook weer gebruikt voor jeugdactiviteiten. En als de jeugdspelers goed hun best doen, dan maken zij zelf ook kans op een mooie beloning. De deelnemers maken met deze actie namelijk kans op de wedstrijd van je leven!

Deze wedstrijd wordt gespeeld in september 2020, als onderdeel van het 100-jarig jubileumfeest van sc Heerenveen. We spelen 100 tegen 11, met honderd kinderen tegen sc Heerenveen (100 meisjes tegen de vrouwen van sc Heerenveen, 100 jongens tegen de heren). Het wordt een onvergetelijke ervaring!

Zo kunt u meedoen:

Alle deelnemers krijgen een persoonlijke actielink. Via deze link kunt u zichzelf aanmelden. Ook betalen gaat digitaal. Dat is wel zo gemakkelijk, en dan hoeven de kinderen ook niet met geld over straat.

Kijk voor meer informatie op www.sponsorloop.nl/vvkollum

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door sc Heerenveen, Sportief Partner van vv Kollum.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button