Ondernemend

Startersavond voor beginnende ondernemers in Noordoost Fryslân

DAMWALD – Ga goed voorbereid van start om succesvol te kunnen ondernemen! De zes gemeenten in Noordoost Fryslân van het samenwerkingsverband Netwerk Noordoost helpen beginnende ondernemers en organiseren een startersavond op 30 mei. Ben jij een startende ondernemer? Meld je dan aan! Voorgaande edities waren zeer succesvol en goed bezocht.

Programma 

Op maandag 30 mei staan de deuren van het gemeentehuis in Buitenpost vanaf 19.00 uur open. Het programma begint om 19.30 uur.

In het eerste deel van de bijeenkomst worden tips gegeven voor het starten van een bedrijf en het ondernemerschap. Wat komt er allemaal bij kijken en welke ondernemersvaardigheden zijn nodig? Daarna vertellen onlangs gestarte ondernemers hoe zij dit ervaren hebben.

Startersmarkt

Vervolgens is er een ‘startersmarkt’ waar je specifieke informatie kunt krijgen over het starten van een bedrijf. Hierbij zijn o.a. de Belastingdienst, een bank, het UWV en de gemeenten aanwezig. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met andere startende collega-ondernemers na te praten.

Aanmelden

Deelname aan de startersavond is gratis. Startende ondernemers en andere belangstellenden kunnen zich voor 27 mei aanmelden op www.dwaande.nl/starters. Meer informatie is verkrijgbaar bij Ilona Boekhorst van de gemeente Achtkarspelen, per e-mail [email protected] of telefonisch via 14 0511.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button