RegionaalSport

Sterk DODADO wint met ruime cijfers van WTOC

OUDWOUDE – Donderdagavond stond onder leiding van Matthijs de Vries de 24e veldeditie van de wedstrijd WTOC – DODADO op het programma. Op deze mooie zomeravond was het DODADO- team met zijn vele vrijwilligers naar Oudwoude getogen.

WTOC 3 had versterking gekregen van (oud)-trainers van WTOC, waaronder Jan Venema, Jan van der Bij, Oane Westra en de topscorer, bleek later, Roelof Rekker.
De wedstrijd was nog maar amper begonnen of daar had DODADO al gescoord door oud-Westergeester Doeke Visser. WTOC had het moeilijk met DODADO, die iedere week trainen, terwijl dat niet van alle spelers en versterking van WTOC gezegd kan worden.

Uiteindelijk moest WTOC een dikke nederlaag incasseren, namelijk 6-10.
Tijdens de wedstrijd, die prima werd geleid door scheidsrechter Matthijs de Vries, moest hij nog wel eens optreden door overtredingen van beide ploegen. Zo kreeg scheidend trainer van WTOC een directe rode kaart en kon de kleedkamer opzoeken, dat hem overigens erg verraste.

Na afloop kregen alle deelnemers een hapje en een drankje in de kantine van WTOC en maakte Wiebe de Boer de definitieve uitslag bekend en reikte de behaalde beker uit aan DODADO. Tevens sprak hij de hoop uit, dat WTOC in de zaalwedstrijd in december ook een keer kan winnen van DODADO.
Door zowel WTOC als DODADO wordt alweer uitgekeken naar deze wedstrijd in de winter in de sporthal in Dokkum.

Foto’s Jantsje Wiersma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button