Sport

Succes voor jeugd Nordic op FK in Dokkum

DOKKUM – Op zaterdag 23 februari deden 9 jeugdspelers van tafeltennisvereniging Nordic uit Kollum mee aan de Open Friese Kampioenschappen in Dokkum. Na de opening van het toernooi werd begonnen met het dubbelspel. Hierbij waren Senna Detmar en Sanne de Jong zeer succesvol. Zij wonnen de eerste prijs in de 2e klasse jeugd. Ook in de 5e klasse was er een prijs voor Zheng-Ze Zhou die met zijn toegewezen dubbelpartner Luca  Messchendorp van ttv Buitenpost ook een eerste prijs behaalde. Tevens was er nog een tweede prijs voor Sikko Spijkerman en Cas Paauw(ttv Buitenpost) in de 3e/4e klasse.

Na de finales van het dubbelspel ging het toernooi verder met het enkelspel. De spelers waren in poules ingedeeld en na de poules werden de vervolgrondes gespeeld. Verschillende spelers van Nordic kwamen een ronde verder. Er waren veel spannende wedstrijden waarbij maar nipt werd gewonnen of verloren. Ook het meegekomen publiek genoot van de wedstrijden. Uiteindelijk werden er ook in het enkelspel een aantal prijzen gewonnen:

Senna Detmar    3e in de 2e klasse

Zheng-Ze Zhou   1e in de 5e klasse

Sikko Spijkerman 2e in de 5e klasse

Zheng-XI  Zhou   3e in de 5e klasse

Ook trainer Harm van Wieren werd deze middag nog eerste in de Heren F klasse.

Al met al een zeer leuke en succesvolle dag voor onze vereniging.

V.l.n.r : Wesley Kreule, Liron Poelstra, Sikko Spijkerman, Senna Detmar, Sanne de Jong, Zhen-Xi Zhou, Zheng-Huan Zhou, Zheng-Ze Zhou.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button