HoofdnieuwsRegionaalSport

Succes voor Wardy tijdens plaatsingswedstrijd!

KOLLUM – Afgelopen zaterdag had Wardy de eerste plaatsingswedstrijd voor de D/E lijn. Tijdens deze plaatsingswedstrijden proberen de teams zich te plaatsen voor de Friese Kampioenschappen, die later dit seizoen plaatsvinden.

In de ochtend deed Wardy met vier teams mee. Bij de duo’s E-instap lieten Lyanne Reurink en Sjoukje Spijkerman een hele strakke oefening zien, waarmee zij een zilveren medaille wonnen. In dezelfde categorie deden Lotte Hofstra en Marieke Fennema mee. Zij hadden helaas wat last van kleine foutjes, waardoor zij naast het podium grepen.

Ook bij de D-junior duo’s had Wardy twee teams. Enola Kramer en Sanne Hiemstra wonnen het brons en Renee Fleury en Noa van  Houten wonnen het zilver. Dit is al heel knap, maar voor beide teams waren er ook nog wel wat verbeterpuntjes. Dat belooft dus nog wat!

In de middag deed het E-senior duo Linda Bontekoe en Annabaukje van Dellen mee. Zij lieten een betoverende oefening zien en kwamen hiermee dik verdiend op de eerste plaats terecht. Voor Wardy was het een leuke en succesvolle dag en zoals het nu lijkt, wordt het nog een veelbelovend seizoen.

Rij links: Enola Kramer, Sanne  Hiemstra, Lyanne Reurink  en Sjoukje Spijkerman

Rij rechts: Renee Fleury, Noa van Houten, Marieke Fennema en Lotte Hofstra

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button