Sport

Succesvol acro-weekend voor WSBF

MARUM – Afgelopen zaterdag en zondag werden in Marum de eerste beide plaatsingswedstrijden gehouden in een rij van vijf , voor de acro-teams op D en E nivo.Tijdens twee van de vijf wedstrijden kunnen de teams zich proberen te plaatsen voor het Fries Kampioenschap. De doorstroming hangt af van het aantal deelnemende teams per categorie.

Dat het eerste weekend voor veel teams van WSBF al succes was bleek wel uit het aantal podiumplaatsen. Goud was er voor de teams Danae Kits en Ninthe Landheer (instap),  Gemma van der Werff, Ryanne Oostra en Tess de Vries ( E junior trio), Rodine van der Geest en Sanne van Til (D junior duo) Zilver voor de teams  Yvonne Jagersma en Inge Stienstra ( D duo) Roos Drost en Maud Boersma ( E duo), Wendy Vegelin, Aukje Boomsma en Anouck Postma ( E plus)

Brons voor Lotte van Sluijs, Sanne van der Ploeg en Marrit Sietzema ( D trio),Silke Dijkstra en Marit van der Vaart (E duo), Kimberley Hoexum en Janine Alma ( E duo) Tess Arends en Anouck van der Bij ( instap) De andere deelnemende teams van WSBF kwamen niet in aanmerking voor een podiumplek.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button