Sport

Succesvol Acroweekend voor teams WSBF

BEVERWIJK – In Beverwijk werd afgelopen weekend het Open Kampioenschap West Nederland voor Acrogym gehouden. Verdeeld over beide dagen kwamen er teams van WSBF in Actie. Dat het acrogym bij de vereniging een stijgende lijn krijgt blijkt wel uit het feit dat bij de hogere lijnen bijna alle goud in de wacht werd gesleept door de teams van WSBF

Op de zaterdag behaalde het B trio bestaande uit Klarissa van der Veen, Alledina van der Merk en Marrit Heegstra tweemaal het goud. Op de balans- en tempo oefening werden ze ruimschoots 1ste.

Hannah Westhof, Inge Stienstra en Xiao Mei Harms pakten het goud bij de A pupillen. Met een 17.500 behaalde dit team over beide dagen de hoogste score technisch.

Bij de D jeugd was het brons voor Gemma van der Werff, Ryanne Ooostra en Tess de Vries. Het duo Tess Arends en Jildou van Houten werd in de categorie E jeugd tweede en een derde plaats was er voor Danae Kits en Ninthe Landheer. Bij de E senioren duo’s werd met een ruime voorsprong op de concurrentie het goud behaald door Jantina de Vries en Elsa de Vries

Zondag wist het duo Elina Sipma en Lieke Bos op beide oefeningen de hoogste score te behalen en was er dus twee maal goud voor dit duo. Hun clubgenoten Chaluna van der Elst en Jiska Batema behaalden hier 2x het zilver. De beide C lijn trio’s grepen net naast het podium.

Ook was er goud voor het D duo, Eline Bakker en Fleur Vegter. In dezelfde categorie werd het brons omgehangen bij het duo Lotte van Sluijs en Anouck Hofstede. En in de categorie D junior behaalde het duo Maud Boersma en Anouk van der Bij een 2de plaats. Het D trio kwam te kort voor een podiumplaats.

Het C junioren trio bestaande uit Annieck Wiersema, Femke Kooistra en Alida Lindeboom behaalde met hun tempo oefening het goud en op de balansoefening het zilver.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button