Sport

Succesvol acroweekend voor WSBF

SCHEEMDA – Afgelopen weekend vond in Scheemda voor de 9e keer het Open Groninger Kampioenschap plaats. Zaterdag 14 mei kwam het gelegenheidsduo Irna van der Heide en Amerins Venema op de vloer met een nette oefening en dit bleek later een prachtige gouden medaille waard te zijn. Zij kwamen uit in de discipline duo’s E-lijn junioren. Bij de duo’s E-lijn senioren werden Jantina de Vries en Fleur Vegter vijfde, eveneens in deze categorie werden Hillie van der Veen en Gemma van der Werff vierde.

Zondag 15 mei was de tweede dag van het Open Groninger Kampioenschap Acrogym te Scheemda. Vandaag kwamen negen teams van WSBF in actie. In de ochtend behaalden Lotte van Sluijs en Marrit Sietzema het zilver en het brons werd omgehangen bij Sanne van der Ploeg en Lindsey Wassenaar. Beide teams kwamen uit in de duo’s D-lijn Senior.

De C-lijn teams konden zich inschrijven om mee te doen aan balans en tempo maar ook kiezen om één van beide oefeningen te laten zien. Helaas werd bij de trio’s en duo’s van onze vereniging geen podiumplaats behaald.

In de D-lijn duo’s junioren waren het Elina Sipma en Lieke Bos die na een strakke oefening  een gouden medaille kregen omgehangen. Ook goud was er voor het trio Femke Kooistra, Annieck Wiersema en Alida Lindeboom. In het grote deelnemersveld van de senioren wisten Lyonne van der Veen, Chaluna van de Elst en Christine Bruinsma een keurige tweede plaats te bemachtigen.

Volgende week zal een aantal van deze teams ook deelnemen aan de landelijke halve finale te Zwolle.

Voor nu kijken we terug op een leuke en succesvolle wedstrijd.

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button