HoofdnieuwsRegionaalSport

Succesvol weekend voor CGVWardy

BUITENPOST – Op 11 en 12 januari waren de eerste plaatsingwedstrijden van het acroseizoen, in Buitenpost. In dit weekend kwamen er 7 teams van Wardy Kollum in actie.

Op de zaterdagochtend mocht het D-jeugd trio Yvonne Talstra, Lyanne Reurink en Annyk de Vries het spits afbijten. Zij lieten een strakke oefening zien die op artistiek niveau het hoogst werd beoordeeld in hun categorie. Dit leverde dan ook de bronzen medaille op! Hierna was het de beurt aan het E-junior trio Annabaukje van Dellen, Thirsa Borgers en Ilse Wielstra. Ook zij schitterden op de vloer met hun vrolijke oefening. Bij de prijsuitreiking mochten zij op het hoogste podium staan en eindigden op de 1e plaats!

In de middag mocht het D-senior trio Meta van Dekken, Enola Kramer en Sanne Hiemstra hun oefening laten zien. Ondanks een kleine wiebel lieten de dames een nette oefening zien en dit leverde de 4e plaats op. Toen was het de beurt aan de E-senior duo’s waarbij 2 teams voor Wardy uitkomen. Annejel Dykstra en Lotte Hofstra begonnen erg strak aan hun oefening, maar hadden daarna helaas een fout wat punten heeft gekost. Ze moesten genoegen nemen met de 4e plaats. Marieke Fennema en Jildau Holwerda lieten een foutloze en sierlijke oefening zien. Dit met succes, zij kregen de gouden medaille om de nek gehangen! Als allerlaatste van de dag mocht het D-senior duo Mirjanna Damstra en Femke Wielstra de vloer oplopen. Zij sloten de dag goed af met een nette oefening en dit resulteerde in de tweede plaats!

Op de zondagmiddag was het D-senior duo Tineke en Ilse aan de beurt. Zij lieten met overtuiging hun strakke oefening zien. De jury beloonde dit met goede punten en een 1e plaats! Zij sloten het weekend af die geslaagd was voor Wardy Kollum.

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button