Sport

‘t Fean ’58 verlengd met trainers

SURHUISTERVEEN – De technische commissie van ’t Fean ’58 heeft de contracten met trainers Minno van der Werff en Jan van der Lei verlengd tot en met medio 2021.

Minno van der Werff is sinds het seizoen 2017/2018 assistent-trainer bij het eerste elftal. Samen met vertrekkend hoofdtrainer Mark Bosma wist hij in de afgelopen twee seizoenen en het lopende seizoen het eerste elftal weer op de kaart te zetten, met als absoluut hoogtepunt het kampioenschap op 5 mei 2018 in de derde klasse. Van der Werff mag ondertussen als clubman worden gezien. Na eerder 204 wedstrijden in het Feanster vlaggenschip te hebben gespeeld was de voormalige verdediger in het seizoen 2010/2011 al eens interim trainer, waar hij destijds de blauwhemden voor de tweede klasse wist te behouden. In het seizoen 2020/2021 zal Minno van der Werff assistent zijn de nieuwe hoofdtrainer Jan Mulder, die overkomt van sv Marum.

Jan van der Lei is sinds het huidige seizoen trainer van de B-selectie van ’t Fean ’58. De inwoner van Rottevalle is verantwoordelijk voor het tweede en derde elftal, en weet hier tot nog toe uitstekende resultaten mee te behalen. Op moment van schrijven staat het tweede elftal op een keurige tweede plaats in de competitie, en staat het derde elftal op de eerste plaats. Daarnaast is het derde elftal nog actief in de bekercompetitie. Op basis van deze resultaten, en een prettige samenwerking tussen bestuur, spelersgroep en technische staf is onderling besloten om nog minimaal een seizoen aan elkaar verbonden te blijven.

eigen foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button