Sport

Thuiswedstrijd groot succes voor turnsters WSBF Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN – Zaterdag 1 april werden de tweede plaatsingswedstrijden voor de Friese kampioenschappen gehouden voor wedstrijdgroep 2 te Surhuisterveen. WSBF Surhuisterveen nam in eigenhuis deel aan deze wedstrijd met maar liefs 26 turnstertjes. Tijdens de eerste plaatsingswedstrijd in januarite Dokkum werden er al verscheidende mooie resultaten behaald. De uitslag van beide wedstrijden is bepalend voor doorstroming naar het Fries Kampioenschap. Deze vind plaats op 6 mei te Leeuwarden.

Kaylen Dante Arends pakte overduidelijk het goud en Tess de Vries het brons in de categorie pre-instap 2 D4. In het grote en sterke deelnemers veld van categorie instap D4 bemachtigde Frida Tabak het goud, Sanne Jonker het zilver en Irma Wijma het brons na het turnen van prachtige en strakke oefeningen!

WSBF wist ook bij de aller jongste turnsters in de categorie Pre instap D5, 2 mooie medailles mee naar huis te nemen. Fiore de Vries werd beloond door de jury met een gouden en Daphne Wassenaar met een bronzen medaille.

Aan het einde van de dag , in de categorie instap D3, liet Sanne van Til haar kunsten zien die ervoor zorgden dat ze een mooie tweede plaats bemachtigde. Famke Storm kwam uit in de categorie pre instap D5 en behaalde hier een mooie bronzen medaille! Zij turnden net als alle andere dames van WSBF een super wedstrijd.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button