Buiten regioRegionaalSport

Top NK weekend voor Release!

ALMERE – Na een seizoen met vele hoogtepunten voor het A ensemble van Release was het zaterdag 14 januari zover, het  NederlandseKampioenschap Twirl voor de top van Nederland. Op de muziek “cry” van Roger Molls lieten de 5 meiden ‘s morgens met hun moderne dans met baton in de klasse Senior intermediate de jury en publiek genieten van hun uitmuntende optreden.

Tevreden verlieten ze de wedstrijdvloer en begon het lange wachten op de prijsuitreiking, hun overtuigende optreden werd beloond met  een geweldige zilveren plak voor alle meiden.

‘s Middags was het de beurt aan Fiona Dorenbos in de klasse dance twirl junior intermediate, op de voorrondes in november wist Fiona een prima 15de plaats te bemachtigen, vandaag wist ze na een uitstekende gedraaide routine, op te klimmen naar de 12de plaats in het eindklassement.

Zondag 15 januari was het de beurt aan Jelly Wiersma om op de tweede  NK dag Release te vertegenwoordigen met haar twirling 2 baton in de senior intermediate klasse, Jelly wist een prima optreden neer te zetten en behaalde een 15de plaats in dit sterke deelnemersveld.

Inmiddels word er al weer een aantal weken getraind door alle leden om weer een sportief en succesvol seizoen in te gaan.

 

Op de foto staand van links naar rechts Chantal Roorda, Miranda Koster, Jelly Wiersma, Eke de vries.

voor Samantha Gjaltema en Fiona Dorenbos.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button