Sport

Top start voor Release Dokkum!

GRONINGEN  – Op 8 april nam het Showteam, enkele solisten en een duo deel aan het majorette/twirl concours in Groningen. Ketsia Gruintjes mocht als eerste van Release het spits afbijten op het onderdeel twirling 1 baton in de preteen beginner klasse, met 66.3 pnt lag ze beslag op de zilveren medaille. Nancy Dootjes wist met haar  routine in de junior intermediate klasse met 67.8 pnt het brons te behalen.

Gemima Gruintjes nam voor de eerste keer deel aan een concours met haar kidstwirl in de juvenile klasse, ze liet een uitstekende routine zien wat resulteerde in de eerste plaats met 8,5 pnt.

Het Showteam uitkomend in de senior ensemble dance twirl intermediate klasse liet voor de eerste keer hun nieuwe moderne show zien, dat het goed ontvangen werd bleek uit de geweldige punten score van 77.1 pnt, een gouden plaats!

Het duo Melissa Niesing en Anita v/d West wist na een  prima routine in de duo dance twirl senior novice een puntenaantal te behalen van 65.2, wat promotie opleverde naar de beginner klasse!

Op het onderdeel  solo dance twirl behaalde Ketsia Gruintjes een mooie score van 74.5 pnt in de preteen intermediate. In de junior intermediate klasse was het Emmaly Bakker die beslag wist te leggen op het zilver met 74.4 pnt, Nancy Dootjes volgde vlak achter haar met een mooie score van 73.2 pnt, een bronzen medaille. Fiona Dorenbos uitkomend in de senior intermediate klasse wist haar eerste plaatsingpunten voor de voorrondes NK eind dit jaar binnen te slepen met een zilveren plaats met een prima 76.1 pnt.

Een geweldige start zo in het begin van het nieuwe seizoen voor Release.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button