Sport

Trainers Vlap en Eppinga blijven bij Harkemase Boys

HARKEMA – Hoofdtrainer Jan Vlap en assistent-trainer Sjoerd Jan Eppinga blijven bij Harkemase Boys. Het contract van beide trainers is met een jaar verlengd, tot aan de zomer van 2016. De spelersgroep werd daar donderdagavond van op de hoogte gebracht. Momenteel zijn Vlap en Eppinga bezig aan hun eerste seizoen als trainersduo.

Jan Vlap kwam afgelopen zomer over van ASV Dronten. Met die club werd hij vorig seizoen kampioen in de Tweede klasse. Sjoerd Jan Eppinga is bezig aan zijn derde seizoen als assistent-trainer. Eerder was Eppinga al eens hoofdtrainer. In die periode werd Harkemase Boys voor het eerst kampioen in de Hoofdklasse C.

Onder leiding van het huidige trainersduo speelde Harkemase Boys tot nu toe negentien officiële wedstrijden. Daarvan werden er veertien gewonnen. Twee keer werd er met het huidige trainersduo gelijkgespeeld en slechts drie wedstrijden gingen verloren.

“We zijn erg blij met de contractverlenging van Jan en Sjoerd”, aldus voorzitter Appie van der Veen. “De sportieve prestaties zijn goed en daarnaast krijgen we aantrekkelijk voetbal te zien. Bovendien passen beide trainers goed bij de club, dus we zijn erg tevreden.”

Foto: PWFoto.nl / Harkemase Boys

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button