HoofdnieuwsRegionaalSport

Trainingsavond niet-leden Biddle Survivalrun

KOOTSTERTILLE – Op 16, 19, 23, en 26 februari organiseert Stichting Survival Kootstertille speciale trainingsavonden voor niet-leden van de Survivalclub. Deze avonden zijn bedoeld als voorbereiding op de Biddle Survivalrun op 8 maart. De trainingen vinden plaats op het trainingsterrein van Stichting Survival Kootstertille.

Biddle survivalrun
De Biddle Survival run geniet steeds meer bekendheid in de omgeving. Dit is ook te zien aan het aantal deelnemers. Ook in 2015 doen weer het maximaal aantal deelnemers mee. Dit jaar zal ook het dorp meer betrokken raken bij de Survivalrun. Een deel van de route loopt namelijk door het dorp heen. Hierdoor kunnen de deelnemers rekenen op nog meer aanmoediging dan de vorige jaren! Daarnaast wordt het industrieterrein grotendeels overgeslagen waardoor de route dit jaar door een meer groene omgeving gaat. Deelnemers van buitenaf kunnen dus maximaal genieten van de “Fryske Wâlden”

 

Extra trainingsavonden
De Biddle Survivalrun 2015 wordt voor de beginners geen gemakkelijke opgave. Al bij de eerste hindernis wordt het kaf van het koren gescheiden. Een goede voorbereiding is geen overbodige luxe. Daarom organiseert Stichting Survival Kootstertille speciale trainingsavonden. Tijdens deze avonden worden de deelnemers de basistechnieken van de survival bijgebracht. Deze trainingsavonden zijn gratis.
Iedereen die geïnteresseerd is in deze training, is op bovenstaande dagen welkom om 18.45 uur aan de Oastkern 51 in Kootstertille.

Foto Nieuwsuitkollum.nl 2014

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button