HoofdnieuwsRegionaal

Tsjnst wordt Thús Wonen Service & Onderhoud

DOKKUM – Huurders van Thús Wonen die melding maken van een storing of die een reparatieverzoek hebben, worden voortaan geholpen door Thús Wonen Service & Onderhoud in plaats van door Tsjnst. Vanaf 1 januari 2016 wordt het dagelijks onderhoud aan de 6.800 woningen van Thús Wonen uitgevoerd onder de nieuwe naam. Door de overgang van de werkzaamheden van Tsjnst naar Thús Wonen Service & Onderhoud kunnen de vakmensen, die direct in contact zijn met de huurders, eventuele problemen eenvoudig en direct terugkoppelen naar Thús Wonen. Zo kan efficiënter gewerkt worden en worden kosten bespaard.

Tsjnst is in 2009 opgericht als aparte B.V. die voor Thús Wonen storingen verhielp en reparaties uitvoerde. Per 1 januari 2016 is de onderhoudsdienst geen aparte B.V. meer. De zeventien buitendienstmedewerkers en vijf kantoormedewerkers van het bedrijf vallen vanaf die datum onder de afdeling Dienstverlening van Thús Wonen.

Huurders kunnen hun reparatieverzoeken eenvoudig blijven doen via de website www.thuswonen.nl. Telefonisch is de dienst voortaan bereikbaar via het gratis telefoonnummer: 0800 – 5511511. Dit nummer is dag en nacht bereikbaar, maar buiten de normale werktijden wordt alleen bij spoedgevallen direct actie ondernomen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button