Turner Stefano Tienstra behaalt bronzen medaille

Geplaatst op 16 december 2017 om 22:01 | In de categorie:

HOOGEVEEN – Zaterdag werd er voor heren turnen de eerste plaatsingswedstrijd gehouden voor de 1e, 2e en 3e divisie. Voor GVV Feanwalden deden Aiden Kranghand (Ried) en Stefano Tienstra (Bergum) aan deze wedstrijd mee. Zij turnen dit seizoen voor het eerst in de derde divisie.
Aiden Kranghand turnt pupil niveau 15. Zijn wedstrijd verliep zonder grote fouten. Op het toestel ringen scoorde hij de hoogste score; 17,15 punten. Ook scoorde hij op sprong het hoogst; 18,80 punten. In totaal behaalde Aiden 89,65 punten en turnde naar de achtste plek. Een prachtige prestatie voor het eerst jaar in de 3e divisie.

In de tweede wedstrijd was het de beurt aan Stefano Tienstra. Hij turnt junior I niveau 8. Stefano turnde een prachtige wedstrijd met geen fouten en scoorde op vloer 11,20 de hoogste scores. Tijdens de prijsuitreiking was daar de grote verassing. Stefano scoorde 61,05 punten en mocht naar voren komen en de bronzen medaille in ontvangst nemen.
Zaterdag 3 februari 2018 in Joure is de tweede plaatsingswedstrijd voor deze heren daarna zal duidelijk worden welke jongens er doorstromen naar de landelijke wedstrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *