Sport

Turnspektakel in Sportdorp Opende groot succes!

OPENDE  Een kleine 200 belangstellenden woonden afgelopen zaterdag de turnuitvoering van de jeugdleden van Witteborg Gymnastics bij. Opende liet opnieuw zien dat het de naam ‘Sportdorp’ zeker waardig is, want na een zeer geslaagde Spavo Olde Wierdenloop traden later op de dag 46 turners en turnsters in de leeftijd van 4 tot 14 jaar aan.

 

De uitvoering stond in het teken van het circus en Sybina Huizinga sprak het geheel als een heuse circusdirectrice vlammend aan elkaar. Naast demonstraties van turnoefeningen op de trampoline, balk, vloer en brug, kwamen ook de danskunsten van de ZumbAtomic meiden uitgebreid aan bod. De opzwepende muzikale omlijsting zorgdn ervoor dat de vele ouders, broertjes, zusjes, pakes, beppes, opa’s, oma’s en andere bekenden enthousiast meeklapten.

 

“De vele uurtjes aan voorbereiding waren absoluut de moeite waard,” aldus Martine Pera van het organisatiecomité. “De stralende gezichten van de deelnemende kinderen zijn de bekroning op een fantastische avond!”

Alweer 5 jaar geleden startte Astrid Witte met Witteborg Gymnastics te Opende. De kinderen die er vanaf het eerste uur actief zijn bij de club, werden nog even speciaal in het zonnetje gezet. Bijzonder veel dank gaat uit naar de inzet van de vrijwilligers en de ondersteuning van sponsors Westerhof Montage, Eringa Kledingverhuur, Tjoelker Fixet Opende en Denkgenoten. Wellness Centre Postma uit Surhuisterveen verzorgde het licht en geluid.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button