Sport

Turnsters WSBF geplaatst voor het FK turnen

VEENWOUDEN – Afgelopen zaterdag was in Veenwouden de tweede plaatsingswedstrijd om een ticket te bemachtigen voor het FK turnen dames voor de supplementen F, G en H op 10 mei a.s.  Malina van den Bosch pakte in de categorie H junioren overtuigend het goud.

Kyra Wassenaar wist dit in haar categorie jeugd H te evenaren en mocht eveneens de hoogste trede van het erepodium te betreden..Silke Dijkstra pakte hier het brons. Kimberley Hoexum werd bij de junioren G een derde plaats te behalen op de vorige wedstrijd behaalde zij het goud. Door deze prestaties mag zij net als Kyra Wassenaar en Malina van den Bosch deelnemen aan het FK in Sneek. Silke is in haar categorie reserve. Deze positie is Maureen Oostra ook toebedeeld. Mocht er in hun categorie in het Rayon Noord Oost een turnster uitvallen dan mogen deze twee dames alsnog deelnemen aan het FK turnen dames.

Voor Yara de Jong en Jitta Pietersma waren de tegenstanders een maatje te groot en eindigden beide turnsters helaas niet in de bovenste regionen.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button