Buiten regioSport

Turnsters WSBF zeer succesvol op FK in Sportstad Heerenveen

HEERENVEEN/SURHUISTERVEEN – Afgelopen zaterdag werd in Heerenveen het FK turnen dames gehouden van wedstrijgroep V.

Bij de jeugd E wist Annieck Wiersema een prachtige bronzen medaille in de wacht te slepen. Femke Kooistra is een krachtige turnster die normaliter meedraait in de hoogste regionen, maar door een val bij brug moest zij de concurrentie in deze categorie voor laten gaan. Elina Sipma kwam eveneens tekort, door een aantal schoonheidsfoutjes, om een medaille te behalen

Bij de pupil 1 D1 was het podium bezet door alle 3 turnsters van WSBF. Jiska Batema behaalde vol overtuiging het goud. Femke Pander behaalde een gedeelde tweede plek en Inge Stienstra mocht hier het brons meenemen naar huis.

Chayenne de Cock en Lotte van Sluijs kwamen uit in de categorie senior D. Chayenne turnde een prachtige 4 kamp maar kwam door een val bij de afsprong bij balk in het eindklassement op een vierde plek . Lotte van Sluijs behaalde een mooie zevende plek.

Irna van der Heide en Hannah Westhof waren succesvol in de categorie pupil D2 en mochten respectievelijk het zilver en brons in onvangst nemen.

Bij de categorie senior C kwam Yvonne Jagersma uit voor WSBF.

Deze zeer stabiele turnster zette een prachtige 4 kamp neer. Ze miste echter een eis bij brug maar turnde zeer sterk op vloer en balk wat haar in deze zware categorie een derde plaats opleverde.

Met maar liefst 7 podiumplaatsen kan WSBF terugzien op een zeer succesvol FK.

 

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button