Regionaal

Twee jaar!

Vandaag is het een beetje feest bij de makers van deze site Nieuwsuitkollum. Het is immers twee jaar geleden dat twee jongens in de mei vakantie besloten een site te maken waarin ze de nieuwtjes uit Kollum en omstreken wilden vermelden.

Het leek mij persoonlijk een bevlieging, maar voor hen wel een leerzame bezigheid. Tot mijn verbazing lukte het om een site op te zetten die duidelijk en overzichtelijk is. Kollum is geen grote plaats en de hoeveelheid nieuws is vaak beperkt, maar met de hulp van hun vader konden ze leuke foto’s plaatsen en dat trekt ook veel bezoekers. Waren ze de eerste maanden blij met honderd bezoekers, inmiddels is dat opgelopen tot honderden. Tijdens evenementen zoals het ballonnenrecord waren het zelfs dagenlang duizenden bezoekers! Een hele leuke en leerzame hobby.

Als hun beppe ben ik natuurlijk helemaal trots dat het hen allemaal lukt. Ze zijn elke dag bezig om alles up-to-date te houden. Een geweldige prestatie! Vanaf deze kant wil ik hen dan ook hartelijk feliciteren met dit tweejarig jubileum! Ook hun heit en mem van harte hoor! Ga zo door en jullie krijgen zeker een goed plekje in de toekomstige maatschappij!

En tige tank foar it lekkere gebakje!

Dit kan u ook interesseren

Eén reactie

  1. Gefeliciteerd Jelke, en ook Pieter en heit, beppe en de rest van de ondersteunende familie!
    Knap hoor, om al twee jaar lang deze website dagelijks van lokaal nieuws te voorzien met vaak foto’s erbij. Zeker reden voor een feestje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button