HoofdnieuwsRegionaalSport

Twee keer brons voor CGV WARDY tijdens eerste plaatsingswedstrijd groep 4 in Gorredijk

GORREDIJK – Vroeg op de zaterdagochtend kwam voor CGV WARDY Henderike Bronsema in actie Jeugd 2 H. Henderike turnde een stabiele wedstrijd, ze liet een paar puntjes liggen op vloer maar ondanks dat mocht ze in een deelnemersveld van 28 turnsters het podium betreden op de 3e plek! Hiermee heeft ze zich ook direct geplaatst op 2 toestellen voor de toestel finales.

In de laatste wedstrijd was het de beurd aan Anna Baukje van Dellen, Thirsa Borgers beide junior G en Sanne Hiemstra senior G. Thirsa werd knap 2e op vloer en dus ook zei mag deze weer laten zien op de toestel finales. Uiteindelijk door een aantal kostbare fouten op sprong en brug eindigde Thirsa als 22e. Sanne behaalde in een erg sterk deelnemersveld van 20 turnster een bronzen medaille op plek 5! En toestelfinale balk (2e) en vloer (1e).

Ook Anna Baukje liet een keurige vloer oefening zien hierop werd ze dan ook 4e dus ook voor haar een ticket voor de toestelfinale. Helaas liet ook Anna Baukje punten vallen op brug en werd ze uiteindelijk 9e in een deelnemersveld van 24 turnsters.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button