Sport

Twee nieuwe aanwinsten Harkemase Boys

HARKEMA – Robert Stelpstra en Rolf Dijk spelen volgend seizoen voor Harkemase Boys. Zij zijn na Said Hassan de tweede en derde nieuwe aanwinst voor de Harkiten. Spits Robert Stelpstra (21) genoot een deel van zijn jeugdopleiding bij sc Heerenveen en is inmiddels bezig aan zijn vijfde seizoen in het eerste van BCV. Met die club werd hij in 2013 kampioen in de Tweede klasse I. Stelpstra was goed voor vijftien goals. Dit seizoen staat de teller tot nu toe op negen treffers in de Eerste klasse E. Stelpstra over de stap naar Harkemase Boys: “Ik kom vaak bij Harkemase Boys als ik zelf vrij ben, de club spreekt me erg aan. Daarnaast wil ik graag kijken waar mijn plafond ligt.

Rolf Dijk (22) is een veelzijdige aanvaller, die bovendien achter de spitsen kan spelen. Dijk speelt nu nog bij ONS Sneek. Dit is zijn tweede seizoen voor de topklasser, nadat hij in 2013 overkwam van derdeklasser Oerterp. Bij ONS stond Dijk dit seizoen tot nu toe zes keer in de basis en negen keer kwam hij als invaller in actie. “Voor Harkemase Boys wil ik een toegevoegde waarde zijn. Beide trainers ken ik al: Sjoerd Jan Eppinga trainde een team waar ik in zat met schoolvoetbal en Jan Vlap zat nog bij ONS toen ze me twee jaar geleden van Ureterp naar Sneek haalden.” Harkemase Boys heeft inmiddels veertien spelers vastgelegd voor het seizoen 2015/2016.

PWFoto.nl / Harkemase Boys.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button