Sport

Tweemaal brons voor turnsters WSBF

STIENS – In Stiens werd op zaterdag 2 en 3 februari de eerste plaatsingswedstrijd van wedstrijdgroep 4 gehouden. Op zaterdag deden er 8 turnsters mee van WSBF. In de eerste ronde was het de beurt aan de Daphne Wassenaar en Anouck hofstede. Daphne heeft een mooie wedstrijd geturnd en op vloer is ze zelfs 3e geworden. Anouck turnde erg strakke oefeningen en is uiteindelijk vierde geworden met maar 0,033 verschil met nummer 3. Op sprong is ze  3e geworden en op balk en brug 2e.

In wedstrijd 2 was het de beurt aan Ilse Dijkstra, Danae Kits, Janine Alma en Elsa de Vries. Deze meiden lieten mooie oefeningen zien en vooral op vloer verrasten ze de jury met hun mooie uitstraling. Danae is zelf 1e geworden op sprong en 3e op vloer. Janine Alma mocht zelfs een bronzen medaille mee naar huis nemen. In wedstrijd 3 moesten Alida Lindeboom en Lieke Bos het tegen elkaar opnemen. De dames waren erg aan elkaar gewaagd en ze hebben een erg keurige wedstrijd gedraaid. De dames pakten de jury in met hun uitstraling.  Helaas door een foutje bij vloer moesten ze genoegen nemen met een plekje naast het podium.

Zondag deden er 2 turnsters van WSBF mee. In de eerste wedstrijd mocht Kim Zuur haar kunsten aan de jury tonen. Ze begon met een erg mooie vloeroefening en deze energie hield ze de hele wedstrijd vast.  Haar geturnde oefeningen werden beloond met een mooie derde plaats.

In de tweede wedstrijd mocht Sharon Mozes het turnweekend voor WSBF afsluiten. Tijdens de wedstrijd liet ze zien dat ze in dit niveau thuis hoort en turnde haar oefeningen met volle overtuiging. Bij de vloer ging het niet helemaal zoals ze wilde, dus een podiumplekje zat er helaas niet in. Op naar de tweede plaatsingswedstrijd.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button