Twijzel en WTOC houden het lang spannend

TWIJZEL – De beide teams gingen voluit voor de winst. Uiteindelijk trok WTOC aan het langste eind. WTOC had een prima start. Dit leverde meteen een paar goede mogelijkheden op.

Uit een voorzet van Aant Keizer kopte Jaap de Bruin nog in het zijnet. Daarna deden ze het over nu wel met resultaat. 0-1.Twijzel creëerde ook mogelijkheden. Johannes v/d Meulen  kopte naast. Twijzel drong steeds meer aan. Taede v/d Ploeg schoot uit een scrimmage over. Geen grotere voorsprong voor WTOC dus.

Arend Castelein stopte een speler onreglementair. Hij kreeg hiervoor geel. Twijzel een strafschop. Menno Blom scoorde beheerst en bracht de stand in evenwicht 1-1.

De tweede helft eenzelfde spelbeeld. Fel strijdend. Beide elftallen wilden winnen. Er kwamen kansen voor beide teams. Geoffrie Hoiting hield met een geweldige redding WTOC op de been. Na de traditionele wissel ceremonie veranderde er niet veel. Duidelijk werd dat wie scoorde de wedstrijd  winnend zou afsluiten. Jitze Keizer zijn trekbal kon niet voldoende weggewerkt worden. De bal kwam voor de voeten van Tedo de Bruin. Hij haalde uit. Een speler van Twijzel kreeg de bal ongelukkig tegen het lichaam waardoor de bal over de doellijn verdween. Hierdoor kwam WTOC op een 1-2 voorsprong. De resterende minuten waren nog spannend WTOC wist de overwinning over de eindstreep te trekken. Hierdoor blijft WTOC meedoen voor de bovenste plaatsen.