Sport

Uitnodiging nieuwjaarsloop 2016 vvKollum

KOLLUM – Op 2 januari 2016 organiseert VV Kollum de nieuwjaarsloop en wandeltocht. Het belooft weer een prachtig sportief evenement te worden. Deelname is niet alleen voor leden van de VV Kollum, maar voor iedereen die graag hardloopt of wandelt.  Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Het programma start ’s middags om 13.00 uur. De wandelroute van 10 kilometer gaat over mooie paden in de omgeving van Kollum. Net als in 2015 is dit jaar gekozen voor een nieuwe route. Laat je verassen en wandel mee! Halverwege de route staat de koek- en zopietent waar het altijd erg gezellig is. Hier staat voor de wandelaars een hapje en een drankje klaar.

Hierna volgt de nieuwjaarsloop voor de F-pupillen, E-pupillen,  D-pupillen samen met de meisjes C1/D1 en de C-junioren samen met de dames van de VV Kollum.
De trimloop voor de A- en B- junioren, seniorleden en overige liefhebbers start 15.15 uur.
Rondom sportpark Baensein is een ronde uitgezet over verharde en onverharde paden. De route van de nieuwjaarsloop is dit jaar aangepast ten opzichte van de eerdere edities. We kunnen verklappen dat het parcours voor de lopers meer uitdaging biedt. Deze ronde wordt vier keer gelopen.
De supporters kunnen het wedstrijdverloop goed volgen en de lopers aanmoedigen. Na afloop van de trimloop is de prijsuitreiking in de kantine.
Aansluitend vindt de nieuwjaarsreceptie van de VV Kollum plaats (zie www.vvkollum.nu ).

PROGRAMMA 2 JANUARI 2016

13.00 uur           START WANDELTOCHT, leden en overigen*                                   10 kilometer

13.15 uur           F-pupillen (6, 7 en 8 jaar)                                                                   500 meter

13.30 uur           E-pupillen (9 en 10 jaar)                                                                     1000 meter

13.45 uur           D-pupillen (11 en 12 jaar), meisjes C1 en meisjes D1                   2500 meter

14.15 uur           C-junioren (13 en 14 jaar), dames VV Kollum                                2500 meter      

Aansluitend prijsuitreiking

15.15 uur           TRIMLOOP 8 kilometer, B- en A-junioren, senioren en dames en overigen*   

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button