RegionaalSport

Uitslagen TTV Nordic

KOLLUM – Zaterdag 21 september speelde Nordic 1 thuis tegen Argus 4. Voor Nordic speelde deze middag Sanne de Jong, Senna Detmar en Sikko Spijkerman. Sikko mocht het spits afbijten het werd een spannende wedstrijd welke hij in vijf games in winst om zette. Ook Senna wist zijn eerste wedstrijd in in vier games te winnen. Helaas kon Sanne de eerste wedstrijd niet in winst om te zetten. Het dubbel  werd in vier games door Senna en Sanne gewonnen, waardoor de tussenstand 3 -1 werd.

Ook wist Senna zijn de tweede wedstrijd te winnen. Sikko was in zijn tweede wedstrijd iets minder gelukkig hij verloor deze wedstrijd in vier games. Sanne won haar tweede wedstrijd keurig in vier games, waardoor de voorsprong werd uitgebouwd naar 5 -2. In de laatste drie wedstrijden werd het nog spannend voor de Kollumers of ze volle winst zouden pakken. Senna en Sanne verloren beide hun laatste partij. Sikko wist zijn laatste partij wel te winnen, waardoor de eindstand 6 – 4 voor Nordic werd.

Zaterdag 28 september speelde dit team uit tegen Actief Vries in Assen. Nordic ging erg voort varend te werk. Met maar liefst vijf winst partijen op rij. Waarna Sanne en Sikko helaas twee keer verloren in vijf games. Tussenstand 5-2. Hierna volgden weer twee mooie overwinningen door Sikko en Senna. De laatste partij ging helaas naar Actief Vries, waardoor er weer een mooie overwinning geboekt is. Eindstand 3-7. Nordic staat op dit moment boven aan met een wedstrijd meer gespeeld dan TTV Buitenpost.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button