RegionaalSport

Uitslagen TTV Nordic

KOLLUM – Aflopen zaterdag begon de voorjaarscompetitie 2020. Voor Nordic 1 spelen deze competitie Senne Detmar, Sikko Spijkerman en debutant Zheng-Ze Zhou. Ze spelen dit seizoen in de eerste klasse van Groningen – Friesland – Drente. De eerste wedstrijd was uit tegen de Treffers “70 2. Het werd een spannende middag. Senna verloor zijn eerste wedstrijd in vijf games. Sikko won vrij gemakkelijk zijn eerste wedstrijd. Daarna mocht Zheng-Ze zijn eerste officiële wedstrijd spelen.

Hij won zijn partij in vier games. Ook Sikko wist zijn eerste wedstrijd te winnen. Waardoor er een tussenstand van 1-2 op het scorebord stond. Tevens wonnen de Kollumers ook het dubbel.  Waarna Senna zijn tweede partij mocht gaan spelen. Ook deze ging naar de Kollumers. Tussenstand 1-4.  Hierna kwamen er alleen maar spannende wedstrijden die alle kanten op konden. Zheng-Ze verloor zijn tweede partij in vier games. Daarna behaalde Sikko nog een winst partij voor de Kollumers, waardoor de tussenstand 2-5 werd. De laatste drie partijen werden door de Kollumers in vijf games verloren met het kleinst mogelijk verschil. Eindstand 5-5.

Nordic 2 speelt in het voorjaar mee in de topklasse Table stars. Deze middag speelde Wesley Kreule en Zheng-Huan Zhou voor de Kollumers. De eerste wedstrijd was tegen Rotak 1. Er werden mooi partijeg gespeeld, van de vijf wedstrijden werden er maar liefst  drie in drie games gespeeld. De winst ging helaas naar Rotak 0-5. De tweede wedstrijd van deze middag was tegen Delta Impuls 1. Ook deze tegenstander was net een maatje te groot. Ze hebben deze middag mooi wat wedstrijd ervaring opgedaan. En gaan op opgeheven hoofd op naar de volgende wedstrijd.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button