Sport

Uitslagen TTV Nordic

KOLLUM – Afgelopen zaterdag speelde Nordic 1 uit tegen Assen 3 te Assen. Voor Nordic Speelde deze middag de vaste drie spelers, Senna Detmar, Sikko Spijkerman en Zheng-Ze Zhou. Senna speelde de eerste wedstrijd tegen Lucas Pekel. Senna wist deze wedstrijd in vier games te winnen. Hierna mocht Zheng-Ze hij speelde de tegen Alexander dit is de beste speler uit dit team, helaas kon Zheng-Ze geen winst boeken voor de Kollumers, waardoor het weer gelijk stond 1-1. Sikko mocht zijn eerste wedstrijd spelen tegen Sander, Sikko wist in vier games de winst voor Nordic te pakken. Ook het dubbel werd gewonnen door de Kollumers, waardoor er een 1 -3 voor sprong op het scorebord stond. Senna mocht in zijn tweede wedstrijd aantreden tegen Alexander hij kon geen grip krijgen op deze speler, waardoor hij in vier games helaas verloor. De tweede wedstrijd van Sikko werd ook weer een spannende strijd. Hij verloor helaas in vijf games met kleinst mogelijk verschil 13 – 11. Waardoor erweer een gelijke stand op het scorebord stond 3 – 3. Zheng-Ze begon zijn tweede partij voortvarend, de eerse twee games gingen naar Nordic, de derde game verloor hij helaas in 16-14. Maar de vierde game was weer voor de Kollumer, waardoor hij voor een verrassing zorgde. Tussenstand 3-4. Nu mocht Sikko aantreden voor zijn laatste wedstrijd van deze middag tegen Alexander, helaas kon Sikko niet de winst voor Nordic behalen. Hierna speelde Senna zijn laatste wedstrijd van deze middag tegen Sander, het werd weer een spannende wedstrijd helaas trok de speler uit Assen aan het langste einde. Tussenstand 5-4. Nu mocht Zheng-Ze zijn laatste wedstrijd van deze middag spelen. Hij was super gemotiveerd en wist uiteindelijk het gelijk spel voor de Kollumers veilig te stellen.

Nordic 2 speelde afgelopen zaterdag in Leek de table stars competitie. De eerste wedstrijd ging tegen Ready 2 uit Leeuwarden. Wesley speelde zijn eerste wedstrijd tegen Thomas, Wesley won vrij gemakkelijk. Annika mocht haar eerste wedstrijd tegen Mathijs spelen ook deze wedstrijd ging vrij gemakkelijk naar de Kollumers. Het dubbel werd gespeeld door Annika en Zheng Huan ook deze wedstrijd werd gewonnen door de Kollumers. Ook de andere twee wedstrijden werden vrij makkelijk gewonnen door Annika en Wesley, waardoor de eindstand 5-0 voor de Kollumers werd.

Hun tweede wedstrijd van deze middag was tegen Rotak 1. Ook hier wonnen Annika en Wesley al hun partijen ook het dubbel werd gewonnen door Annika en Zheng-Hoan. Waardoor deze wedstrijd ook met 5-0 werd gewonnen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button