HoofdnieuwsRegionaal

Unieke MASTERCLASS 2-daagse ‘Boost jouw bedrijf’ vanuit Buitenpost

BUITENPOST – Aantrekkelijk programma vol met exclusieve trainingen, verhalen van topondernemers en inspirerende lezingen waaronder de winnaar van de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2014.

Innovatiehuis Lauwersdelta organiseert speciaal voor ambitieuze ondernemers een tweedaagse MASTERCLASS genaamd: ‘Boost jouw bedrijf’. Op maandag 27 en dinsdag 28 oktober worden er exclusieve trainingen en interessante lezingen georganiseerd. Daarnaast zullen topondernemers hun ervaringen en kennis delen met de aanwezige gasten. Onder andere de winnaar van de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2014, genaamd Olijve Metaal zal haar verhaal delen. Ook zal B&G foodfactory uit Surhuisterveen (mede-finalist) een inspirerende verhaal vertellen over innovatief en eigentijds ondernemen.

 

Niet te missen

‘We zien veel ambitieuze ondernemers om ons heen die vaak worstelen met diverse vraagstukken. Deze tweedaagse MASTERCLASS helpt ondernemers een stap verder in hun ontwikkeling. Je krijgt als bezoeker een tweedaags programma aangeboden boordevol inspirerende lezingen, interessante trainingen en verhalen van medeondernemers. Een vliegende start voor je onderneming waarbij er ook nog eens ruimte is om te netwerken en flex te werken vanuit het innovatiehuis. Deze MASTERCLASS geeft een onderneming een enorme zet in de juiste richting’, aldus Innovatiemakelaar Niels Tel. Het innovatiehuis biedt ondernemers uit Noordoost Fryslân en het Groninger Westerkwartier een programma aan met daarin specifieke kennis en vaardigheden die onmisbaar zijn voor ondernemers met groeipotentie.

 

Meld je nu aan in de maand september en ontvang korting

Alle ondernemers zijn welkom. Ook personen die alleen nog maar een (bedrijf) idee hebben en hier verder aan willen werken. Er zijn slechts beperkte plekken beschikbaar. Een ticket voor twee dagen toegang is verkrijgbaar voor 49 euro per stuk. Wanneer je je ticket in de maand september koopt kost deze slechts 35 euro. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: [email protected] o.v.v. naam. Meer informatie en het volledige programma staat op onze website: www.lauwersdelta.nl.

 

Creatieve broedplaats voor ondernemers

Innovatiehuis Lauwersdelta biedt een inspirerende werkomgeving aan ambitieuze en vernieuwende ondernemingen. In deze ultieme broedplaats voor talentvolle bedrijven, stimuleren en versterken zij elkaar om zo te kunnen doorgroeien.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button