Buiten regioRegionaal

Veel bezoekers op Beurs By Buuf

DE WESTEREEN – Zaterdag organiseerde By Buuf samen met een 30-tal vrijwilligers weer een kinderkleding- en speelgoedbeurs in het ‘Badhûs’ in De Westereen. Inmiddels staat de achtste editie op de teller!  Meteen om 10 uur stonden er al meer dan 120 mensen te wachten tot de deuren van het Badhûs opengingen. Er was een ruime keuze in kinderkleding en speelgoed. Om half elf was de rij voor de kassa behoorlijk groot, maar de kopers hadden er graag een paar minuten voor over, omdat ze mooie spullen hadden uitgezocht.
Om de ouders de kans te geven de mooiste spulletjes te vergaren was er ook aan vermaak voor de kinderen gedacht. Een gezellige hoek met speelgoed, ballonnen, kleurplaten en natuurlijk wat lekkers zorgde ervoor dat de kinderen ook een leuke ochtend hadden. De kleding en het speelgoed, dat overgebleven is, gaat naar het Leger des Heils en deze zorgt ervoor dat het naar kansarme gezinnen gaat.

 

Kinderkleding en speelgoed voor spotprijsjes

Het concept is heel simpel. Kinderkleding en speelgoed dat nog een tweede ronde mee kan werd op deze beurs verkocht. “Een gemiddeld artikel kost 2 euro. Met de dure decembermaand in het vooruitzicht biedt By Buuf ouders de kans om voor weinig geld de kids in het ‘nieuw’ te steken. Ook het vele speelgoed komt op een handig moment met Sinterklaas en kerst voor de deur” zo vertellen de dames van de organisatie.

 

Tijd besparen
In deze drukke tijd is uitgebreid shoppen niet altijd een optie. Hier speelt By Buuf slim op in. De locatie in het Badhûs was opgedeeld in een jongens- en meisjesafdeling. Beide afdelingen zijn netjes gesorteerd op maat. Ook speelgoed was op soort uitgestald waardoor snel en overzichtelijk een keus kon worden gemaakt.  Daarnaast waren er veel babyspullen verkrijgbaar, volop schoenen en verrassend veel andere zaken zoals badkleding en sportkleding.

Via de facebookpagina www.facebook.com/beursbybuuf worden alle geïnteresseerden regelmatig op de hoogte gehouden!

Uitgebreid geïnformeerd worden over het meedoen aan een beurs kan door een mail te sturen naar [email protected]

Jantsje Wiersma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button