Sport

Veel plezier op familiedag WTOC

OUDWOUDE – Zaterdag 23 juni was het met mooie weersomstandigheden Familiedag bij WTOC, een jaarlijks terugkerend evenement. Om 12 uur begon het voor de jeugd met een 4x 4 toernooi, waarbij de samenstelling van de teams na elke wedstrijd wisselde. Veel ouders, leiders en vrijwilligers waren in de baan, om dit toernooi te doen slagen.

Daarna konden de kinderen zich uitleven op de levende sjoelbak. De bedoeling was door buikschuiven het hoogste aantal punten te behalen op de meterslange sjoelbak.

Verder was er een meerkamp voor de senioren, waar men zowel door communicatie, als fysieke inspanning punten kon behalen. Ook op de levende sjoelbak was er veel plezier.
Ondertussen werd de uitslag van de verloting bekend gemaakt. De prijzen zijn te lezen op de website van WTOC.

Daarna begon voor jong en oud het penaltyschieten, waar weer een overweldigende belangstelling voor was en vooral bij de heren senioren was veel strijd voor de te behalen prijs. Prachtig evenement!

Er werd ondertussen afscheid genomen van diverse jeugdleiders/trainers/commissieleden en van het kantine beheerdersechtpaar Aukje en Sjoerd Dijkstra.

Na afloop was er voor iedereen nog een gezellige barbecue.

Foto’s Jantsje Wiersma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button