Sport

Veel prijzen voor Release in Vroomshoop

VROOMSHOOP – Op 18 juni vertrokken de leden van het A-Ensemble, het A-peloton en het Twirlteam namens Release naar Vroomshoop, om daar deel te nemen aan het NBTA-concours in sporthal Het Punt.
Op het onderdeel Solo Twirling 1 Baton werd in de klasse Junior Intermediate een gouden medaille verdiend door Emmaly Bakker, Fiona Dorenbos eindigde op de derde plaats een kreeg de bronzen medaille.
Jelly Wiersma behaalde op het onderdeel Solo Twirling 2 Baton de zilveren medaille in de klasse Senior Intermediate. Dat was ook het geval op het onderdeel Duo Twirling, waarin zij samen met Samantha Gjaltema hun show lieten zien in de klasse Senior Beginner.
Miranda Koster deed het als Senior Beginner op het onderdeel Super-X-Strut prima en kreeg de gouden medaille omgehangen.
Op het onderdeel Solo Dance Twirl eindigde Fleur Rosa Braaksma op een 5e plaats in de klasse Junior Beginner. Een klasse hoger behaalde Fiona Dorenbos met een fraai puntenaantal van 76,5 een welverdiende gouden medaille, op de hielen gezeten door teamgenoten Marije Kok (zilver) en Emmaly Bakker (brons).
Senior Beginners Chantal Roorda, Melissa Niesing en Danique Visser eindigden respectievelijk op een zesde, tiende en elfde plaats.
Het Twirlteam (Small Team Twirling), het Ensemble A (Ensemble Dance Twirl) en het A-peloton (Large Team), allemaal uitkomend in de klasse Senior Intermediate, mochten de bekers voor de eerste plaats in ontvangst nemen.
Kom a.s. zaterdag ook eens genieten van een gevarieerd concoursprogramma in Sporthal De Doelstien, Woudweg 142 te Dokkum. Zestien verenigingen verzorgen zo’n 160 optredens. Aanvang 9.30 uur, entreeprijs € 5,00 (inclusief programmablad). Kinderen tot 12 jaar en 65+ers betalen slechts € 2,=. Graag tot ziens bij Release!

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button