HoofdnieuwsRegionaal

Veel schade bij aanrijding Kollum

KOLLUM – Maandagavond rond 19:15 uur vond er op de kruising Joh. Bogermanstraat met de Eyso de Wendtstraat in Kollum een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. De bestuurder van een Rover heeft een van rechts komende VW Golf over het hoofd gezien met als gevolg een aanrijding.

Door de klap draaide de VW Golf een halve slag in het rond. De politie kwam om de aanrijding af te handelen. Beide voertuigen waren zwaar beschadig en zijn afgesleept. Er raakte niemand gewond bij de aanrijding.

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

2 reacties

  1. Hier moeten eerst doden vallen voordat de gemeente hier wat aan gaat doen. Dit is al de zoveelste en ik heb er zelf ook al een paar bijna op de bumper gehad. Voor fietsers is het helemaal levensgevaarlijk, dus gemeente doe hier wat aan.

    1. Door het gebrek aan overzicht is het een gevaarlijk kruispunt, dat is waar. Je kunt van verschillende richtingen pas laat en slecht zien of er verkeer van rechts komt.
      Echter, speelt hier dan ook een gebrek aan het nemen van verantwoordelijkheid door verkeersdeelnemers, vooral gemotoriseerd verkeer. Zij zouden hun snelheid moeten aanpassen. En let wel, het is al 30 km zone en als men dat niet massaal zou negeren zou er nooit een lange remweg en zelden aan aanrijding zijn.

      Dus oproep: pas je snelheid aan, houd altijd rekening met verkeer van rechts, en kom je van rechts: neem wel je voorrang maar met verstand en dus niet klakkeloos doorrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button