HoofdnieuwsRegionaal

Videoclip opnames Coolkids Party in Club Prins

BUITENPOST – Op 18 april vinden er opnames plaats van de videoclip “Doe maar mee” van de Coolkids Party. Voor deze videoclip is de Coolkids Party op zoek naar kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. De opnames vinden plaats vanaf 12:45 tot 15:15 uur in Club Prins in Noordbergum.

Heb je altijd al eens willen meespelen in een videoclip of heb je de Coolkids Party altijd al eens van dichtbij willen zien, Dan is dit je kans. In Club Prins zal de videoclip opgenomen worden van de nieuwe single “Doe maar mee” Voor de clip is de Coolkids Party op zoek naar kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Tijdens het eerste uur zal de clip worden opgenomen. Na de opnames verzorgt de Coolkids Party een geweldige afsluiting met een optreden. In de pauze krijgen de kinderen wat te drinken en na afloop is er ook nog een lekkere frisse verrassing.

Voor de ouders is er voldoende plaats om mee te kijken hoe deze opnames verlopen en gezamenlijk een drankje te nuttigen. Dus het is nog een gezellig uitje ook. De ouders mogen de kinderen ook brengen en na afloop weer ophalen. Via de website van de Coolkids Party (http://www.coolkidsparty.nl) kan het liedje zo vaak als je maar wilt worden afgespeeld en is ook de songtekst van de single te vinden, zodat iedereen het liedje tijdens de clipopnames kan meezingen. Op de website is meer informatie te vinden over de opnames van de videoclip.

Dus, doe je mee?
Kom dan op 18 april vanaf 12:45 tot 15:15 uur naar Club Prins, Rijksstraatweg 2 in Noordbergum.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button